Nouvelle New Generation Colour

Nouvelle är ett märke som inspirerar frisörer med senaste modet och allt som är trendigt.

Nouvelle är ett märke som inspirerar frisörer med det senaste modet och vad som är trendigt. Det har blivit en referenspunkt för ett stort varierande klientel och ger verktygen för att erbjuda kvalitet med alla dess produkter som går från det basala till mera vågade behandlingar och looks för den yngre publiken. Nouvelle har kvalitet och know-how genom 30 år på marknaden och priser för kvinnan som vill ha synliga resultat på sitt hår, som ofta går till frisören och har höga krav men som samtidigt ibland önskar förändringar med mera kreativa stilar i fråga om färg.

Upptäck Nouvelles breda färgsortiment

Den lättaste och snabbaste vägen till ett hår med glansiga färger och som på lång sikt ger håret näring och mjukhet och lång hållbarhet.

Välj bland “the color glow menu” samt de produkter och färgbehandlingar du prefererar. Kombinera alla produkter från “the color glow menu” som du önskar  för att bli 100% nöjd.

Ett nytt sätt att locka ditt hår på

Casual, vilda looks samt vad som är trendigt för stunden: lockar är det nya hårmodet inom frisörbranschen. För att avspegla det har Nouvelle Laboratories lanserat ‘Curl me up’ som är en full uppsättning av produkter avsedda att ge näring åt samt tämja även det mest rebelliska håret.

Nouvelle Color Glow produkter

Nouvelle Curl Me Up produkter

Nouvelle All Color produkter

Shopping Cart
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop